• صفحه اصلی
    • تماس با ما
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео
منوی سایت
    • صفحه اصلی
    • تماس با ما
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

مدیریت شهرستان

مهندس مهدی امینی

مدیر 
جهاد كشاورزي شهرستان آباده

تلفن: 44354045 071

منوی اصلی

  • خدمات الکترونیکی کارکنان
    • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
    • سامانه الکترونیکی پیوند
    • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
    • سامانه صدور مجوز پنجره
  • حوزه نمایندگی ولی فقیه
  • ایثارگران
  • مراکز خدمات
  • کیلینیک های گیاه پزشکی
  • محصولات شهرستان
  • انتصابات
  • مناقصات
  • اطلاعیه ها
  • آرشیو
JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتی پرورش قارچ در ایزدخواست :

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
منتشر شده در 30 دی 1394
بازدید: 5942

به گزارش روابط عمومی مدیریت شهرستان  و به نقل از کارشناس حفظ نباتات مرکز جهاد کشاورزی ایزدخواست  خانم مهندس محمودی یک دوره کلاس آموزشی مهارتی پرورش قارچ خوراکی برای گروه هدف زنان روستایی و عشایری در این منطقه برگزار گردید . لازم به ذکر است که مدرس این دوره کلاسها مهندس امینی مسئول مرکز ایزدخواست بودند. ایشان در ادامه افزودند :

قارچ توسط سازمان غذاوکشاورزی به عنوان غذایی باپروتئین بالاشناخته شده است . درکشورهای پرجمعیت بارژیم گیاهخواری مردم بیشتربه غلات وسایرسبزیجات دارای درصدپروتئین وسایرعناصرغذایی ضعیف وابسته اند که وجودقارچ دروعده غذایی به دلیل درصدپروتئین بالااهمیت ویژه ای دارد . قارچ خشک ۲۰ الی ۳۰ درصد ( بسته به نوع آن ) وقارچ تازه حدود ۳ الی ۵/۴ درصدپروتئین دارد . کیفیت پروتئین قارچ نسبت به سبزیجات بسیارعالی است. قارچهاسرشارازاسیدهای آمینه هستند.

قارچهای خوراکی منبع املاح موردنیاز بدن مانندپتاسیم،کلسیم،آهن،منیزیم،منگنز،سولفوروفسفرمیباشد .

مباحث مطرح شده در کلاس:

1-تهیه کمپوست

به طور کلی کمپوست سازی مهمترین بخش پرورش قارچ خوراکی است در واقع هرچه در کیفیت کمپوست سرمایه گذاری شود ودر ساخت آن توجه و دقت بیشتری شود به همان نسبت تولید قارچ افزایش مییابد.کمپوست سازی به سه دسته تقسیم میشود .

1-کمپوست سازی سنتی 2-کمپوست مکانیزه 3-کمپوست سازی مدرن

تقسیم بندی کمپوست از نظر مواد تشکیل دهنده آن

1-کمپوست طبیعی                      2- کمپوست مصنوعی

2-تهیه بذر:

1-تهیه بذر وقارچ با استفاده از بذر غلات                     

2-تهیه بذر و قارچ با استفاده از کمپوست

3- تهیه بذر و قارچ با استفاده از پرلیت

 

  • قبلی
  • بعدی

نظر خود را اضافه کنید.

    0
    شرایط و قوانین.
    • نظرات

    نظرات

    • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
    • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
    • اشتراک در RSS
    • هیچ نظری یافت نشد

    چسبانده شده ها

    محبوب ها

    *اوقات شرعی*

    آمار بازدیدکنندگان سایت

    امروز619
    دیروز227
    هفته1520
    ماه2486
    کل بازدیدکنندگان643226

    جمعه, 20 ارديبهشت 1404 23:22

    برگزاری کارگاه آموزشی مهارتی پرورش قارچ در ایزدخواست :

    • چاپ
    • ایمیل
    توضیحات
    منتشر شده در 30 دی 1394
    بازدید: 5942

    به گزارش روابط عمومی مدیریت شهرستان  و به نقل از کارشناس حفظ نباتات مرکز جهاد کشاورزی ایزدخواست  خانم مهندس محمودی یک دوره کلاس آموزشی مهارتی پرورش قارچ خوراکی برای گروه هدف زنان روستایی و عشایری در این منطقه برگزار گردید . لازم به ذکر است که مدرس این دوره کلاسها مهندس امینی مسئول مرکز ایزدخواست بودند. ایشان در ادامه افزودند :

    قارچ توسط سازمان غذاوکشاورزی به عنوان غذایی باپروتئین بالاشناخته شده است . درکشورهای پرجمعیت بارژیم گیاهخواری مردم بیشتربه غلات وسایرسبزیجات دارای درصدپروتئین وسایرعناصرغذایی ضعیف وابسته اند که وجودقارچ دروعده غذایی به دلیل درصدپروتئین بالااهمیت ویژه ای دارد . قارچ خشک ۲۰ الی ۳۰ درصد ( بسته به نوع آن ) وقارچ تازه حدود ۳ الی ۵/۴ درصدپروتئین دارد . کیفیت پروتئین قارچ نسبت به سبزیجات بسیارعالی است. قارچهاسرشارازاسیدهای آمینه هستند.

    قارچهای خوراکی منبع املاح موردنیاز بدن مانندپتاسیم،کلسیم،آهن،منیزیم،منگنز،سولفوروفسفرمیباشد .

    مباحث مطرح شده در کلاس:

    1-تهیه کمپوست

    به طور کلی کمپوست سازی مهمترین بخش پرورش قارچ خوراکی است در واقع هرچه در کیفیت کمپوست سرمایه گذاری شود ودر ساخت آن توجه و دقت بیشتری شود به همان نسبت تولید قارچ افزایش مییابد.کمپوست سازی به سه دسته تقسیم میشود .

    1-کمپوست سازی سنتی 2-کمپوست مکانیزه 3-کمپوست سازی مدرن

    تقسیم بندی کمپوست از نظر مواد تشکیل دهنده آن

    1-کمپوست طبیعی                      2- کمپوست مصنوعی

    2-تهیه بذر:

    1-تهیه بذر وقارچ با استفاده از بذر غلات                     

    2-تهیه بذر و قارچ با استفاده از کمپوست

    3- تهیه بذر و قارچ با استفاده از پرلیت

     

    • قبلی
    • بعدی

    نظر خود را اضافه کنید.

      0
      شرایط و قوانین.
      • نظرات

      نظرات

      • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
      • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
      • اشتراک در RSS
      • هیچ نظری یافت نشد

      چسبانده شده ها

      محبوب ها

      مدیریت شهرستان

      مهندس مهدی امینی

      مدیر 
      جهاد كشاورزي شهرستان آباده

      تلفن: 44354045 071

      منوی اصلی

      • خدمات الکترونیکی کارکنان
        • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
        • سامانه الکترونیکی پیوند
        • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
        • سامانه صدور مجوز پنجره
      • حوزه نمایندگی ولی فقیه
      • ایثارگران
      • مراکز خدمات
      • کیلینیک های گیاه پزشکی
      • محصولات شهرستان
      • انتصابات
      • مناقصات
      • اطلاعیه ها
      • آرشیو
      JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

      *اوقات شرعی*

      آمار بازدیدکنندگان سایت

      امروز619
      دیروز227
      هفته1520
      ماه2486
      کل بازدیدکنندگان643226

      جمعه, 20 ارديبهشت 1404 23:22

      برگزاری کارگاه آموزشی مهارتی پرورش قارچ در ایزدخواست :

      • چاپ
      • ایمیل
      توضیحات
      منتشر شده در 30 دی 1394
      بازدید: 5942

      به گزارش روابط عمومی مدیریت شهرستان  و به نقل از کارشناس حفظ نباتات مرکز جهاد کشاورزی ایزدخواست  خانم مهندس محمودی یک دوره کلاس آموزشی مهارتی پرورش قارچ خوراکی برای گروه هدف زنان روستایی و عشایری در این منطقه برگزار گردید . لازم به ذکر است که مدرس این دوره کلاسها مهندس امینی مسئول مرکز ایزدخواست بودند. ایشان در ادامه افزودند :

      قارچ توسط سازمان غذاوکشاورزی به عنوان غذایی باپروتئین بالاشناخته شده است . درکشورهای پرجمعیت بارژیم گیاهخواری مردم بیشتربه غلات وسایرسبزیجات دارای درصدپروتئین وسایرعناصرغذایی ضعیف وابسته اند که وجودقارچ دروعده غذایی به دلیل درصدپروتئین بالااهمیت ویژه ای دارد . قارچ خشک ۲۰ الی ۳۰ درصد ( بسته به نوع آن ) وقارچ تازه حدود ۳ الی ۵/۴ درصدپروتئین دارد . کیفیت پروتئین قارچ نسبت به سبزیجات بسیارعالی است. قارچهاسرشارازاسیدهای آمینه هستند.

      قارچهای خوراکی منبع املاح موردنیاز بدن مانندپتاسیم،کلسیم،آهن،منیزیم،منگنز،سولفوروفسفرمیباشد .

      مباحث مطرح شده در کلاس:

      1-تهیه کمپوست

      به طور کلی کمپوست سازی مهمترین بخش پرورش قارچ خوراکی است در واقع هرچه در کیفیت کمپوست سرمایه گذاری شود ودر ساخت آن توجه و دقت بیشتری شود به همان نسبت تولید قارچ افزایش مییابد.کمپوست سازی به سه دسته تقسیم میشود .

      1-کمپوست سازی سنتی 2-کمپوست مکانیزه 3-کمپوست سازی مدرن

      تقسیم بندی کمپوست از نظر مواد تشکیل دهنده آن

      1-کمپوست طبیعی                      2- کمپوست مصنوعی

      2-تهیه بذر:

      1-تهیه بذر وقارچ با استفاده از بذر غلات                     

      2-تهیه بذر و قارچ با استفاده از کمپوست

      3- تهیه بذر و قارچ با استفاده از پرلیت

       

      • قبلی
      • بعدی

      نظر خود را اضافه کنید.

        0
        شرایط و قوانین.
        • نظرات

        نظرات

        • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
        • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
        • اشتراک در RSS
        • هیچ نظری یافت نشد

        چسبانده شده ها

        محبوب ها

        مدیریت شهرستان

        مهندس مهدی امینی

        مدیر 
        جهاد كشاورزي شهرستان آباده

        تلفن: 44354045 071

        منوی اصلی

        • خدمات الکترونیکی کارکنان
          • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
          • سامانه الکترونیکی پیوند
          • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
          • سامانه صدور مجوز پنجره
        • حوزه نمایندگی ولی فقیه
        • ایثارگران
        • مراکز خدمات
        • کیلینیک های گیاه پزشکی
        • محصولات شهرستان
        • انتصابات
        • مناقصات
        • اطلاعیه ها
        • آرشیو
        JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

        *اوقات شرعی*

        آمار بازدیدکنندگان سایت

        امروز619
        دیروز227
        هفته1520
        ماه2486
        کل بازدیدکنندگان643226

        جمعه, 20 ارديبهشت 1404 23:22
        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی  استان فارس می باشد.

        sal                                                       Sazeman Jahad Keshavarzi

        طراحی سایت ،اجرا و پشتیبانی : ایراکد

        رابط سایت: میلاد اسماعیلی 09177527012

        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی  استان فارس می باشد.

        sal                                                       Sazeman Jahad Keshavarzi

        طراحی سایت ،اجرا و پشتیبانی : ایراکد

        رابط سایت: میلاد اسماعیلی 09177527012