• صفحه اصلی
    • تماس با ما
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео
منوی سایت
    • صفحه اصلی
    • تماس با ما
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

مدیریت شهرستان

مهندس مهدی امینی

مدیر 
جهاد كشاورزي شهرستان آباده

تلفن: 44354045 071

منوی اصلی

  • خدمات الکترونیکی کارکنان
    • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
    • سامانه الکترونیکی پیوند
    • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
    • سامانه صدور مجوز پنجره
  • حوزه نمایندگی ولی فقیه
  • ایثارگران
  • مراکز خدمات
  • کیلینیک های گیاه پزشکی
  • محصولات شهرستان
  • انتصابات
  • مناقصات
  • اطلاعیه ها
  • آرشیو
JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

آغاز برداشت پیاز در شهرستان آباده

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
منتشر شده در 29 تیر 1401
بازدید: 321

مسئول مرکز جهادکشاورزی سورمق و حومه از افزایش میزان برداشت محصول پیازاز مزارع این منطقه خبر داد و گفت: استفاده از روش کشت نشایی ، بهره بردن از روش‌های جدید مبارزه با بیماری‌ها و علف‌های هرز و افزایش دانش فنی کشاورزان علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکردپیازدر این منطقه است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده محمدحسین خسروی گفت: پیش بینی می‌شود میزانبرداشت پیاز به رقم 80 تن در هر هکتار برسد.

محمدحسین خسروی گفت : پیش بینی می‌شود، از اینمزارعبالغ بر 9هزار تن پیاز سفید تولید و روانه بازار شود.

به گفته خسروی، در فصل کاشت و برداشت پیاز، به ازای هر هکتار زمینه اشتغال برای 7 تا ۱۰نفر فراهم می‌شود.

خسروی با اشاره به زمان کاشت و برداشت محصول پیاز در منطقه سورمق می گوید: کشت بهاره پیاز ازاوایل اسفند آغاز می شود و تااواخراسفندماه ماه ادامه دارد.

او گفت: برداشت کشت بهاره نیز در اواخر تیرماه شروع و تا پایان مرداد ادامه دارد.

مسئول جهاد کشاورزی سورمق و حومه بیان کرد: کمبود و نبود انبار‌های مناسب برای نگهداری پیاز و سایر محصولات کشاورزی مانند گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و زردآلو و اناراز جمله مشکلات اصلی کشاورزان این منطقه است.

مسئول مرکز سورمق اظهار کرد: کشت نشایی با برخورداری از مزایایی مانند احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول و کوتاه‌تر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.

خسروی به مدیریت مصرف آب در این مزارع اشاره کردو گفت: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه در مزرعه اصلی مقارن شدن با بارش‌های اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روش‌های نوین آبیاری مصرف آب به حداقل می‌رسد.

  • قبلی
  • بعدی

نظر خود را اضافه کنید.

    0
    شرایط و قوانین.
    • نظرات

    نظرات

    • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
    • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
    • اشتراک در RSS
    • هیچ نظری یافت نشد

    چسبانده شده ها

    محبوب ها

    *اوقات شرعی*

    آمار بازدیدکنندگان سایت

    امروز288
    دیروز227
    هفته1189
    ماه2155
    کل بازدیدکنندگان642895

    جمعه, 20 ارديبهشت 1404 15:28

    آغاز برداشت پیاز در شهرستان آباده

    • چاپ
    • ایمیل
    توضیحات
    منتشر شده در 29 تیر 1401
    بازدید: 321

    مسئول مرکز جهادکشاورزی سورمق و حومه از افزایش میزان برداشت محصول پیازاز مزارع این منطقه خبر داد و گفت: استفاده از روش کشت نشایی ، بهره بردن از روش‌های جدید مبارزه با بیماری‌ها و علف‌های هرز و افزایش دانش فنی کشاورزان علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکردپیازدر این منطقه است.

    به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده محمدحسین خسروی گفت: پیش بینی می‌شود میزانبرداشت پیاز به رقم 80 تن در هر هکتار برسد.

    محمدحسین خسروی گفت : پیش بینی می‌شود، از اینمزارعبالغ بر 9هزار تن پیاز سفید تولید و روانه بازار شود.

    به گفته خسروی، در فصل کاشت و برداشت پیاز، به ازای هر هکتار زمینه اشتغال برای 7 تا ۱۰نفر فراهم می‌شود.

    خسروی با اشاره به زمان کاشت و برداشت محصول پیاز در منطقه سورمق می گوید: کشت بهاره پیاز ازاوایل اسفند آغاز می شود و تااواخراسفندماه ماه ادامه دارد.

    او گفت: برداشت کشت بهاره نیز در اواخر تیرماه شروع و تا پایان مرداد ادامه دارد.

    مسئول جهاد کشاورزی سورمق و حومه بیان کرد: کمبود و نبود انبار‌های مناسب برای نگهداری پیاز و سایر محصولات کشاورزی مانند گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و زردآلو و اناراز جمله مشکلات اصلی کشاورزان این منطقه است.

    مسئول مرکز سورمق اظهار کرد: کشت نشایی با برخورداری از مزایایی مانند احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول و کوتاه‌تر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.

    خسروی به مدیریت مصرف آب در این مزارع اشاره کردو گفت: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه در مزرعه اصلی مقارن شدن با بارش‌های اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روش‌های نوین آبیاری مصرف آب به حداقل می‌رسد.

    • قبلی
    • بعدی

    نظر خود را اضافه کنید.

      0
      شرایط و قوانین.
      • نظرات

      نظرات

      • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
      • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
      • اشتراک در RSS
      • هیچ نظری یافت نشد

      چسبانده شده ها

      محبوب ها

      مدیریت شهرستان

      مهندس مهدی امینی

      مدیر 
      جهاد كشاورزي شهرستان آباده

      تلفن: 44354045 071

      منوی اصلی

      • خدمات الکترونیکی کارکنان
        • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
        • سامانه الکترونیکی پیوند
        • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
        • سامانه صدور مجوز پنجره
      • حوزه نمایندگی ولی فقیه
      • ایثارگران
      • مراکز خدمات
      • کیلینیک های گیاه پزشکی
      • محصولات شهرستان
      • انتصابات
      • مناقصات
      • اطلاعیه ها
      • آرشیو
      JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

      *اوقات شرعی*

      آمار بازدیدکنندگان سایت

      امروز288
      دیروز227
      هفته1189
      ماه2155
      کل بازدیدکنندگان642895

      جمعه, 20 ارديبهشت 1404 15:28

      آغاز برداشت پیاز در شهرستان آباده

      • چاپ
      • ایمیل
      توضیحات
      منتشر شده در 29 تیر 1401
      بازدید: 321

      مسئول مرکز جهادکشاورزی سورمق و حومه از افزایش میزان برداشت محصول پیازاز مزارع این منطقه خبر داد و گفت: استفاده از روش کشت نشایی ، بهره بردن از روش‌های جدید مبارزه با بیماری‌ها و علف‌های هرز و افزایش دانش فنی کشاورزان علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکردپیازدر این منطقه است.

      به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده محمدحسین خسروی گفت: پیش بینی می‌شود میزانبرداشت پیاز به رقم 80 تن در هر هکتار برسد.

      محمدحسین خسروی گفت : پیش بینی می‌شود، از اینمزارعبالغ بر 9هزار تن پیاز سفید تولید و روانه بازار شود.

      به گفته خسروی، در فصل کاشت و برداشت پیاز، به ازای هر هکتار زمینه اشتغال برای 7 تا ۱۰نفر فراهم می‌شود.

      خسروی با اشاره به زمان کاشت و برداشت محصول پیاز در منطقه سورمق می گوید: کشت بهاره پیاز ازاوایل اسفند آغاز می شود و تااواخراسفندماه ماه ادامه دارد.

      او گفت: برداشت کشت بهاره نیز در اواخر تیرماه شروع و تا پایان مرداد ادامه دارد.

      مسئول جهاد کشاورزی سورمق و حومه بیان کرد: کمبود و نبود انبار‌های مناسب برای نگهداری پیاز و سایر محصولات کشاورزی مانند گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و زردآلو و اناراز جمله مشکلات اصلی کشاورزان این منطقه است.

      مسئول مرکز سورمق اظهار کرد: کشت نشایی با برخورداری از مزایایی مانند احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول و کوتاه‌تر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.

      خسروی به مدیریت مصرف آب در این مزارع اشاره کردو گفت: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه در مزرعه اصلی مقارن شدن با بارش‌های اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روش‌های نوین آبیاری مصرف آب به حداقل می‌رسد.

      • قبلی
      • بعدی

      نظر خود را اضافه کنید.

        0
        شرایط و قوانین.
        • نظرات

        نظرات

        • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
        • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
        • اشتراک در RSS
        • هیچ نظری یافت نشد

        چسبانده شده ها

        محبوب ها

        مدیریت شهرستان

        مهندس مهدی امینی

        مدیر 
        جهاد كشاورزي شهرستان آباده

        تلفن: 44354045 071

        منوی اصلی

        • خدمات الکترونیکی کارکنان
          • سامانه ماموریت و مرخصی کیمیا
          • سامانه الکترونیکی پیوند
          • سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی
          • سامانه صدور مجوز پنجره
        • حوزه نمایندگی ولی فقیه
        • ایثارگران
        • مراکز خدمات
        • کیلینیک های گیاه پزشکی
        • محصولات شهرستان
        • انتصابات
        • مناقصات
        • اطلاعیه ها
        • آرشیو
        JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

        *اوقات شرعی*

        آمار بازدیدکنندگان سایت

        امروز288
        دیروز227
        هفته1189
        ماه2155
        کل بازدیدکنندگان642895

        جمعه, 20 ارديبهشت 1404 15:28
        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی  استان فارس می باشد.

        sal                                                       Sazeman Jahad Keshavarzi

        طراحی سایت ،اجرا و پشتیبانی : ایراکد

        رابط سایت: میلاد اسماعیلی 09177527012

        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی  استان فارس می باشد.

        sal                                                       Sazeman Jahad Keshavarzi

        طراحی سایت ،اجرا و پشتیبانی : ایراکد

        رابط سایت: میلاد اسماعیلی 09177527012