این جلسه  با حضور محققان بخش علوم دامی مرکز تحقیقات و اموزش کشاورزی استان و با همت کارشناسان  اداره بهبود تولیدات دامی شهرستان در محل مدیریت جهادکشاورزی  برگزار گردید و تعداد منتخبی از مرغداران شهرستان شرکت نمودند سمانه نظری کارشناس علوم دامی شهرستان با اعلام این خبر افزود در این نشست ضمن بررسی مشکلات حوزه طیور مسایل مربوط به افت لاشه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت وی خاطرنشان کرد  منظور از افت لاشه افت بعد از کشتار می باشد این فاکتور تحت تاثیر روش های مدیریتی در انتهای دوره رشد و مراحل بارگیری و انتقال می باشد .

شایان ذکر است کیفیت گوشت جوجه از نقطه نظر فروش می تواند تحت تأثیر روشهای مدیریتی در انتهای دوره رشد، در زمان مرغ گیری و در طی بارگیری و انتقال قرار بگیرد. سلامت جوجه ها در این زمان، نه فقط به خودشان بلکه به کیفیت تغذیه آنها نیز بستگی دارد.

شرایط رشد، درصد لاشه و میزان افت لاشه را تحت تأثیر قرار می دهد، در حالیکه مدیریت نامناسب حذف خوراک بر میزان مدفوع و آلودگی میکروبی لاشه ها اثر خواهد گذاشت. نظارت نامناسب بهره برداری می تواند به ایجاد کوفتگی، شکستگی بال و خونریزی دورنی ران ها، منجرشود.

بنابراین حفظ کیفیت بالای جوجه پرورش یافته و توجه دقیق به مدیریت شرایط محیطی برای حفظ سلامت پرنده در طی مراحل مرغ گیری، بین سالن های پرورشی و سیستم انتقال و در طی جابجائی ودر مرحله کشتار لازم و ضروری است.

کمی کاهش وزن در طی مدت زمانی که جوجه به منظور کشتار مدتی را بدون تغذیه می گذراند، به علت کاهش محتویات غذایی روده آن، اجتناب ناپذیر است.

 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد